Hos oss ska du känna dig avslappnad, välkommen och mitt i allt det vackra.
Med en oslagbar utsikt utanför fönstret och unik musik som fyller rummet, skapar vi en atmosfär där skratt och glädje alltid hörs från varje bord. Vi lagar rätter med säsongens bästa råvaror, rotade i det svenska matarvet. Maten tillagas med omsorg och kärlek i vårt kök, och serveras med stolthet och värme till ditt bord.

Kom och fira alla fina pappor hos oss på Fars dag söndag den 9 november. Vi erbjuder en finfin 3-rätters alá carté meny för 475 kr/person:

Menyn:

Ungsbakad röding med syrlig gurksallad, smörsås & forellrom

Entrecoté, rostad potatis & bearnaisesås

Pannacotta med espresso, lättvispad grädde och björnbär

Barn till och med 12 år 250kr.

OBS! Endast förbokning på Fars dag, ej drop in 

Lunch

Varje fredag och lördag 12.00-14.00

149 kr inklusive bröd, soppa & kaffe

För önskemål eller frågor, vänligen kontakta

info@deckhovdala.se

Vecka 41

FREDAG

Fläskfilé Provencale med potatis och máchesallad

LÖRDAG

Krämig kycklinggryta med dragon och vit vin och ris

VECKANS VEG

Kikärtsstroganoff

Julmeny på tallrik “Sharing Style”

Förrätt
Variation av sill och lax med klassiska tillbehör

Varmrätt
Traditionella julfavoriter med tillbehör från både hav och land

Ostservering
Utvalda svenska ostar med säsongens garnityr

Dessert
Julens söta avslutning

749kr/person

Välkommen att boka in er i datumen nedan

Fre-Lör 28-29

Fre-Lör 5-6

Fre-Lörd 12-13

Fre-Lörd 19-20

Á LA CARTE

FÖRRÄTTER

En smakstart från skog, hav och äng

Jordärtskockssoppa
med stekt abborre
145 kr

Griskind
med kantareller & äppelkompott
129 kr

Toast skagen - klassiker som alltid gör succé
145 kr

DESSERTER

Sött avslut med skogens och trädgårdens smaker

Hallonpannacotta
med krossad maräng & färska bär
95 kr

Konfiterat päron
med kolasås, macadamianötter & råkräm
115 kr

Chokladfondant
serveras med lättvispad grädde & bär
115 kr

HUVUDRÄTTER

Smaker från skog, hav och jord

Oxbogfilé
med potatispuré, rödvinssås, stekta tomater & provencalska bönor
295 kr

Torskrygg
med lökslungad potatis, vitvinssås & riven pepparrot
285 kr

Confiterad anklår
med potatispué, sidfläsk, svamp & rödvinssky
265 kr

Stekt spetskål
med potatissallad & vitlöksdressing
210 kr

Charkbricka
Utvalda charkuterier, stekt levainbröd, efterglöd, oliver & cornichons
210 kr

BAR-MENY 21-23

Lätt, fräscht och perfekt till vin

Pizza Bianco
Mozzarella, vitlökskräm, citron, rosmarin.

269kr

Burrata & Tomater
Krämig burrata, körsbärstomater, pesto, levainbröd.

219kr

Har du allergier eller funderingar kring våra råvaror?
Välkommen att prata med oss – vi berättar gärna mer.

Vi reserverar oss för ändringar i menyn beroende på säsong och tillgång från våra leverantörer.