Hos oss ska du känna dig avslappnad, välkommen och mitt i allt det vackra.
Med en oslagbar utsikt utanför fönstret och unik musik som fyller rummet, skapar vi en atmosfär där skratt och glädje alltid hörs från varje bord. Vi lagar rätter med säsongens bästa råvaror, rotade i det svenska matarvet. Maten tillagas med omsorg och kärlek i vårt kök, och serveras med stolthet och värme till ditt bord.
Kom och fira alla fina pappor hos oss på Fars dag söndag den 9 november. Vi erbjuder en finfin 3-rätters alá carté meny för 475 kr/person:
Menyn:
Ungsbakad röding med syrlig gurksallad, smörsås & forellrom
Entrecoté, rostad potatis & bearnaisesås
Pannacotta med espresso, lättvispad grädde och björnbär
Barn till och med 12 år 250kr.
OBS! Endast förbokning på Fars dag, ej drop in
Lunch
Varje fredag och lördag 12.00-14.00
149 kr inklusive bröd, soppa & kaffe
För önskemål eller frågor, vänligen kontakta
info@deckhovdala.se
Vecka 41
FREDAG
Fläskfilé Provencale med potatis och máchesallad
LÖRDAG
Krämig kycklinggryta med dragon och vit vin och ris
VECKANS VEG
Kikärtsstroganoff
Julmeny på tallrik “Sharing Style”
Förrätt
Variation av sill och lax med klassiska tillbehör
Varmrätt
Traditionella julfavoriter med tillbehör från både hav och land
Ostservering
Utvalda svenska ostar med säsongens garnityr
Dessert
Julens söta avslutning
749kr/person
Välkommen att boka in er i datumen nedan
Fre-Lör 28-29
Fre-Lör 5-6
Fre-Lörd 12-13
Fre-Lörd 19-20
Á LA CARTE
FÖRRÄTTER
En smakstart från skog, hav och äng
Jordärtskockssoppa
med stekt abborre
145 kr
Griskind
med kantareller & äppelkompott
129 kr
Toast skagen - klassiker som alltid gör succé
145 kr
DESSERTER
Sött avslut med skogens och trädgårdens smaker
Hallonpannacotta
med krossad maräng & färska bär
95 kr
Konfiterat päron
med kolasås, macadamianötter & råkräm
115 kr
Chokladfondant
serveras med lättvispad grädde & bär
115 kr
HUVUDRÄTTER
Smaker från skog, hav och jord
Oxbogfilé
med potatispuré, rödvinssås, stekta tomater & provencalska bönor
295 kr
Torskrygg
med lökslungad potatis, vitvinssås & riven pepparrot
285 kr
Confiterad anklår
med potatispué, sidfläsk, svamp & rödvinssky
265 kr
Stekt spetskål
med potatissallad & vitlöksdressing
210 kr
Charkbricka
Utvalda charkuterier, stekt levainbröd, efterglöd, oliver & cornichons
210 kr
BAR-MENY 21-23
Lätt, fräscht och perfekt till vin
Pizza Bianco
Mozzarella, vitlökskräm, citron, rosmarin.
269kr
Burrata & Tomater
Krämig burrata, körsbärstomater, pesto, levainbröd.
219kr
Har du allergier eller funderingar kring våra råvaror?
Välkommen att prata med oss – vi berättar gärna mer.
Vi reserverar oss för ändringar i menyn beroende på säsong och tillgång från våra leverantörer.